POLJOPRIVREDNO, MASLINE,PUČIŠĆA

ID KodZ272

Opis

Ekskluzivna prodaja - Poljoprivredno zemljište, Pučišća, Mali Ratac. Ukupna površina čestice je 16.843 m2 i nalazi se uz novu cestu Pučišća - Povlja, što znači da ima odličan pristup. Na parceli se nalazi stara kućica, građena prije 1968.godine, pa se smatra da ima uporabnu dozvolu, te je na osnovu toga vlasnik zatražio i priključak na el. mrežu.
Tu su još i cca 60 stabala stoljetnih maslina. Sve je ograđeno suhozidom ( osim jednog malog djela koji je ušao u novu cestu) te je teren ravan i očišćen, što se može vidjeti i na slikama. Udaljenost od Pučišća cca 2,5 km zračne linije i od Uvale Luka cca 1,5 m zračne linije.
Kako se čestica nalazi na udaljenosti većoj od 1000 m od obalne crte i ima površinu veću od 1 ha, na istoj se može graditi:
− gospodarska građevina za vlastite potrebe u funkciji obavljanja djelatnosti poljoprivrede i stočarstva (200 m2 građevinske bruto površine (najveće visine do 5 m) i/ili potpuno ukopani podrum do 400 m2 građevinske bruto površine);
− stambena građevina za vlastite potrebe u funkciji obavljanja djelatnosti poljoprivrede i stočarstva ( katnost stambenog objekata može biti najviše podrum, prizemlje, kat )
(bez nadozida) - najveća bruto tlocrtna površina stambenog objekta je 100 m2).
NAPOMENA:
Stambeni objekt ne može se graditi zasebno bez gospodarskog objekta i ne može se graditi na udaljenosti manjoj od 10 m od granice susjedne parcele.
Detaljniji opisi i uvjeti se mogu pogledati u dokumentu "Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Općine Pučišća", Čl. 59c..

Vlasništvo uredno, ponude su dobrodošle.

Kupac plaća proviziju u visini od 3% +PDV od postignute kupoprodajne cijene.

Cijena: 255.000 €
Info: +385 91 10 20 360
Mail: info@m2nekretnine.hr


Detalji

Lokacija:
Pučišća
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Zemljište
Cijena:
255.000€ (1.921.297 kn)1 € = 7,53450 kn
Površina:
16.843 m2

Karakteristike

Komunalije
  • Asfaltni put
Dozvole
  • Vlasnički list
Orijentacija
  • Sjever
  • Istok
  • Jug
  • Zapad
Blizina sadržaja
  • Udaljenost od mora: 1,5 km m
Ostalo
  • Tip zemljišta: poljoprivredno
 

Pošaljite upit

Copyright © 2022 M2 NEKRETNINE, Sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.